Sandra VabarnaFoto: Martin Ahven
Inimesed
8. mai 2020, 17:43

Sandra Vabarna tähistas 35. sünnipäeva viina joomise asemel magades, töötades ja joostes

Folkansambli Trad.Attack! esileedi Sandra Vabarna tähistas aprilli lõpus 35. sünnipäeva. Laulja kirjutas Instagramis, et plaanis seda uhket numbrit vastu võtta traditsioonilise pika laua taga, kuid koroona tõttu pidi ta oma plaanid ümber tegema.

"Ma pean väga harva oma sünnipäeva, aga sellel talvel mõtlesin, et kuna kevadel kukub 35 aastat, siis teen ühe pikalauapeo koos viina, salati, täidetud munade, heeringa ja tantsubändiga!" kirjutas ta Instagramis.

Kuigi plaanid ei täitunud, ei olnud Vabarna sõnul tal seetõttu rõõmuvaesem sünnipäev ning suure korraldamise ja investeerimise asemel sai ta nautida hoopis ideaalselt sünnipäeva kodus. 

Vabarnal oli väga tegevusterohke sünnipäev: tervitused ja kingitused võttis ta vastu akna tagant ja telefonitsi, lisaks käis ta jooksmas, tegi tööd, mis oli naise kingisoov tema abikaasalt Jalmarilt, et ta saaks sünnipäeval paar tundi rahulikult tööd teha. Muidugi ei puudunud päevast ka hea toit ning magus uni.

"Järgmisel päeval oli muidugi totaalne pohmaka tunne nagu olekski pika laua taga viina joonud!," tõdes ta lisades, et pikalauapeo kavatseb korraldada viie aasta pärast. 


"Võiksin veel pikalt heietada, kuidas 35 on kõige ilusam ja parim vanus (mida ta hetkel ongi), aga ma usun, et iga vanus on just see parim, kui osata näha, tunnetada ja mõista, olla hetkes ja seda kõike iga päev nautida. Isegi kui mõni päev või olukord on keerulisem või väsitavam. See kõik võib võtta aega ja harjutamist, aga võin öelda, et see kõikehõlmav õnnetunne ja rahulolu igas väikses asjas, on võimalik! Mul läks ainult 35 aastat aega, et sellest päriselt aru saada!" kirjutas ta.

 
 
 
View this post on Instagram

Head sõbrad-tuttavad-IG kaaslased!😎 Siin hilinenud tänukõne…🙏 Ma pean väga harva oma sünnipäeva, aga sellel talvel mõtlesin, et kuna kevadel kukub 35 aastat, siis teen ühe pikalauapeo koos viina, salati, täidetud munade, heeringa ja tantsubändiga!🥳 Suure korraldamise (ja investeerimise) asemel sain hoopis nautida ideaalselt sünnipäeva kodus: 👉võtsin vastu tervitusi ja kingitusi akna tagant ja telefonist; 👉käisin jooksmas; 👉tegin tööd (minu kingisoov Jalmarile oli, et ma saaksin sünnipäeval paar tundi rahulikult tööd teha 🤓 ); 👉magasin; 👉testisin erinevaid kimchisid ( @peenjahu @bonzai.randresto @krimchiest ), 👉sõin suurepärast toitu ( @pliidibiit ); 👉nautisin käsitööna tehtud Gruusia hinkaale (aitäh @jul_fisk ) 👉maiustasin kookidega (aitäh @hannaliish & Karin Kastehein & Pliidibiit) 👉mugisin saiakesi (aitäh @liisalilienthal ) 👉jõin kombuchat; 👉ja olin koos kõige-kõige kallimate inimestega! Järgmisel päeval oli muidugi totaalne pohmaka tunne nagu olekski pika laua taga viina joonud! 🙃 PS: pikalauapidu toimub 5 aasta pärast! Võiksin veel pikalt heietada, kuidas 35 on kõige ilusam ja parim vanus (mida ta hetkel ongi 🤩 ), aga ma usun, et iga vanus on just see parim, kui osata näha, tunnetada ja mõista, olla hetkes ja seda kõike iga päev nautida. Isegi kui mõni päev või olukord on keerulisem või väsitavam. See kõik võib võtta aega ja harjutamist, aga võin öelda, et see kõikehõlmav õnnetunne ja rahulolu igas väikses asjas, on võimalik! Mul läks ainult 35 aastat aega, et sellest PÄRISELT aru saada! 🖤 Suur kummardus, kallistus ja tänu kõikide nende ilusate soovide, kingituste ja mõtete eest, mis te mulle sünnipäevaks saatsite!🥰 Ma olen väga-väga õnnelik! Foto: @helemaialamaa Stiil: @liisalilienthal Meik: @gerdamiller #sünnipäev #tänulik #birthday #grateful

A post shared by 𝗦𝗔𝗡𝗗𝗥𝗔 𝗩𝗔𝗕𝗔𝗥𝗡𝗔 (@sandravabarna) on