Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 9. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled pidanud lõbustustest töö või perekondlike kohustuste tõttu loobuma, nüüd aga saad võtta aega tegevuste jaoks, mis sulle rõõmu pakuvad. Võta ühendust kõige vahvamate sõpradega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võiksid rahulikult võtta, kodus olla ja lähedaste seltsis aega veeta. Suhted sugulastega on nüüd ehk tähtsamadki kui vastassooga läbikäimine või sõpradega lävimine.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ära ole arg ja ebakindel – kui sinuga silmsidet otsitakse, vaata julgelt vastu ja naerata! Ka see, kes esmapilgul võõrapärane näib, võib peagi omaseks saada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tunned end käsist ja jalust seotuna. Ka juhul, kui su armsam on väga mõistev, häirib sind ikkagi, et pead suhte nimel tahes tahtmata mõnest asjast loobuma.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suhted on sulle tähtsad. Tunnetad, et väga palju on kaalul, seepärast kipud üle mõtlema, oletusi tegema ja ennast (võimalik, et täiesti alusetu) armukadedusega piinama.

Neitsi
23. august – 22. september

Suunad oma energia pigem teiste kui iseenda heaolule. Teiste probleemid tunduvad olevat palju tõsisemad kui su enda omad, oled kaastundlik ja osavõtlik.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Rahaasjad on praegu väga tähtsad, ehk isegi liiga olulised. Hullemal juhul kipud nii iseennast kui ka inimesi enda ümber hindama rahakoti paksuse järgi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled suurepärane kaaslane – oskad end panna teiste inimeste olukorda, mõista nende muresid ja rõõme. Keegi võib sulle oma kõige isiklikumaid saladusi usaldada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul pole mõtet aega ja energiat raisata sellele, et jälgida, mida, kui palju ja kui hästi teevad inimesed sinu ümber. Sul on ka endal palju kohustusi, niisiis keskendu nendele.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Aeg toob kokkupuuteid inimestega, keda juba palju aastaid tunned. Kas vajavad korda ajamist mingid vanad pooleliolevad asjad või on sul vaja nõu küsida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Saad lähtuda eeskätt iseenda soovidest. Tead, mida sa tahad, sul on küllalt jõudu ja pealehakkamist selleks, et otsustavalt tegutsedes oma eesmärkide poole liikuda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Armusuhteis kaldud nüüd liigsele sinisilmsusele – näed küll oma kallima häid külgi ja võimendad neid enda jaoks, puudused jätad aga märkamata.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel eluaastal on sul palju loovat energiat, mille õigesse kanalisse suunamine toob ellu rõõmu ja rahuldust. Väga tähtsad on suhted – esikohal on kõik see, mis puudutab peret ja traditsioone. Oluline on ka armastus. Võimalik, et leiad nüüd inimese, kes jääb terveks igavikuks su kõrvale.