Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 8. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tegevusvabadus on piiratud, pead küllaltki palju teiste inimeste huvidega arvestama ning alluma kõiksugu reeglitele ja nõudmistele.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul ei õnnestu tööasju oma käe järgi planeerida. Keegi annab sulle ülesandeid, mis tekitavad tunde, et lootusetu on kõigega õigeks ajaks hakkama saada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tegevused võtavad aega rohkem, kui sa esialgu planeerisid. Pead ehk mõnda asja ka mitu korda tegema, sest teed kogemata kombel lohakusvigu ja pead neid parandama.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oleks mõistlik pigem madalamat profiili hoida ning kõrvaltvaataja roll võtta. Siis näed, et ka asjalikud inimesed teevad mõtlematuid käike ja valesid otsuseid.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Märkad, et sinu vajadused ja tahtmised erinevad teiste püüdlustest. Kartusest näida valge varesena on sul ehk tahtmine vooluga kaasa minna ja eirata seda, mida sa tegelikult vajad.

Neitsi
23. august – 22. september

Ehkki võib ette tulla keerukaid olukordi, on su lähedal inimesi, kes appi tulevad ja sul probleemid kiiresti lahendada aitavad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mõtted on rahaasjade juures. Proovid leida võimalusi oma sissetuleku suurendamiseks. Sul on ideid, mis esmapilgul head näivad, ent nende ellu rakendamine ei lähe niisama libedalt.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Emotsioonid on siirad ja sügavad. On hea päev armunuile. Vajad teise inimese lähedust üle kõige, oled omalt poolt valmis kõike andma, et tema ennast õnnelikuna tunneks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled endale seadnud kõrged eesmärgid ning mõistad, et üksinda sa nende saavutamiseni ei küüni. Vajad targemate ja mõjukamate toetust ja abi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Iga edusamm kasvatab su ambitsioonikust. Maailm tundub valla olevat, sammud kartmatult edasi. Ent praegu kuluks ära üksjagu ettevaatust ning ka enesekriitilisust.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Küllap ei ole sa praegu just parim töötaja: teed niipalju kui vajalik, samas nii vähe kui võimalik. Sind köidab elu lõbusam külg, seega võib sind näha pigem hobidega tegelemas.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võime kriitikat taluda ja sellest omi järeldusi teha on tihtipeale suureks plussiks. Seda tasuks endale meelde tuletada, enne kui oma seisukohti kaitstes teistele kallale tormad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval isiklikul aastal on sul küllaga energiat tegutsemiseks, samas on tugev ka intuitsioon. Õpid ja arened palju, soovitatav on arendada vaistu kasutamist. Pole välistatud, et ärkavad sensitiivsed võimed. Ilmselt tutvud mõnegi inimesega, kes sind hästi mõistab, võimalik on saatuslik armumine.