Sünne ValtriFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
7. mai 2020, 13:41

KAE IMET! Eestis avati veebileht, kus saad oma kodumaiselt lemmikkuulsuselt poolesaja euro eest tervitusvideo osta

Koroonakriisi ajal tööta jäänud muusikud ja meelelahutajad on leidnud uue leiva lauale saamiseks – nimelt saab nüüd platvormilt Tervitused.ee tellida videotervituse oma kodumaiselt lemmikstaarilt, muidugi tuleb selleks aga ka korralikult raha välja käia.

Formaat, mis näiteks USAs väga populaarne ja mille raames on raha eest võimalik saada tervitus oma lemmikstaarilt, on jõudnud ka Eestisse. Tervituste veebilehelt saab tellida isikliku videotervituse sünnipäevaks, tähtpäevaks või lihtsalt motivatsooniks, kommertsõnumeid aga staarid ei edasta. 

Tervituste formaadid, mida erinevad staarid pakuvad, on erinevad: näiteks  Synne Valtrilt (kas koos või ilma bändita) saab tellida õnnitlustervituse või lihtsalt toreda sõnumi. Saaremaa lembelaulikult Uudo Sepalt saab oma soovide edastades vastu aga lausa improviseeritud laulukese! Kel aga karantiinis istumisega kehakaal kasvanud on ning lihased tanguteri meenutavad, saavad motiveeriva videlõigu “Eesti oma rambolt” Ott Kiivikaselt või tema tütrelt, bikiinifitnessitarilt Christin-Amani Kiivikaselt.

Tervituste pakkujate nimekirjas on ka Hannes Võrno, kes veebilehel end kreatiivpankuri, maalikunstniku ja kirjutajana nimetab. “Kui tahad teravat, humoorikat ja mõjuvat tervitust või sõbrale head hüüdnime, siis ära rohkem otsi. Hannes teeb ära,” reklaamitakse veebilehel.

Nõid Nastja käest saab Tervitused.ee lehelt aga lausa ekstrasensitiivset abi, kui talle edastada enda või lähedase sünnikuupäev koos küsimusega, millele vastust soovid. “Enneolematu ja unikaalne võimalus piiluda tulevikku!” lubab Nastja. Kui tulemas aga pulmad, peied või sünnipäev, või on probleeme tervisega, saab 50 euro eest doktor Vassiljevilt abi.

Enamus staare küsivad lühikese videotervituse eest 50 eurot, Christin-Amani aga 40 eurot ning Eesti tuntuim pereblogija Mariann Treimann ehk Mallukas aga vaid 10 eurot.

Avalda arvamust: kas sina oleksid nõus staarilt tervituse saamiseks rahakotiraudu avama?