Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 7. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kipud suure hooga uusi asju alustama, andmata endale aru, palju sul nende tegemiseks aega ja jõudu kulub ja milliseid teadmisi sa vajad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võimalikud on murrangud suhete liinis. Kellegagi läbikäimine on end sinu jaoks ammendanud, tunned, et annad palju, kuid vastu saad õige vähe.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tasub keskenduda tööalastele eesmärkidele. Midagi on muutumas, see võib tähendada mingite uste sulgumist, ent uued võimalused on arendavamad ja tulutoovamadki.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Igal suhtel on kaks osapoolt. Ehkki võtad enesestmõistetavana seda, et partner peab sind toetama ja mõistma, ei ole sa sugugi aldis omalt poolt samaga vastama.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Küllap on probleeme, mille alge peitub aastate taguses ajas. Kui proovid neid eirata, ei tee see asja paremaks, vaid lükkab lahendust edasi ja võib probleemi tõsisemaks muuta.

Neitsi
23. august – 22. september

Eelis on sellel, kes on kõige paremini informeeritud. Tõsi küll – õndsas teadmatuses olla on mõnikord lihtsam, sest on asju, mille teadmine sugugi rõõmsaks ei tee.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul tuleb oma egoismist üle saada. Suhted laabuvad paremini, kui jätad oma tahtmised tagaplaanile ja keskendud sellele, et teisest inimesest aru saada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Täiskuu kulminatsioon Skorpioni märgis on päise päeva ajal, kell 13.45. Kuud ei ole sel hetkel taevas näha, kummatigi avaldab ta sulle suurt mõju ja muudab olemise rahutuks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Su emotsioonid on intensiivsed ja vajavad väljendamist. Pole mõtet üksi olla, kõike endasse koguda ja alla suruda. Vajad häid sõpru, kellega saad aus ja avameelne olla.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sind ümbritseb palju eriilmelisi inimesi – on neid, kellega on väga lihtne suhelda, on neidki, kellele millegi selgeks tegemine nõuab tohutut pingutust.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled valmis mineviku selja taha jätma ja julgelt tulevikule vastu minema. Ehk näed võimalusi, mis tõotavad sulle kõrgema ja tulusama ametikoha tuua.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võid sattuda tormiliste sündmuste keerisesse. Inimeste vahelised suhted on segased, probleemid keerukad, isegi siis, kui need ei puuduta otseselt sind.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algamas on tegus ja emotsioonidest tulvil isiklik aastaring. Rahaasjad edenevad sujuvalt. Armusuhetes oled väga tundlik, mõtled rohkem kaaslase kui iseenda heaolule. Võid kergesti armuda, ent kipud armastatut idealiseerima ning jätad õnneuimas ta iseloomu pahupooled märkamata.