Jessica Simpson 2007. aasta Met Galal. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
6. mai 2020, 10:30

Jessica Simpson andis vastulöögi tema rindu kritiseerinud moeajakirjanikule

Jessica Simpson tümitab Vogue'i toimetajat, kes meenutas, kuidas seksikas laulja ja näitleja 2007. aasta Met Galal oma rinnapartiid äärmiselt paljastava kleididekolteega demonstreeris. "Okseleajav, et 2020. aastal võib kedagi rindade omamise eest häbistada."

Ameerika Vogue'i digilehe endine loomejuht Sally Singer meenutas maailmakuulsale moepeole Met Galale pühendatud artiklis, kuidas Simpson oli 2007. aasta peol koos oma toonase kallima, laulja John Mayeriga temaga ühes lauas istunud.

"Jessical oli seljas Michael Korsi kleit ja tema rinnad kukkusid vist punavaibal välja ... ja dineel märkasin: ohoo, Jessica Simpsoni rinnad on minust otse üle laua ja nad on vaagna peal ja ma vaatan neid," kirjutas Singer. Tema sõnul katsus Mayer oma kallima büsti õhtusöögilauas kõigi nähes. "Mäletan, et mõtlesin: "Oh, kuulsused, tundke end vabalt ja mängige siin."" vahendab Daily Mail.

"Tõsiselt: olen terve oma täiskasvanuelu pidanud kuulma, kuidas mu keha häbistatakse, ning võtma endasse kogu maailma arvamused selle kohta. Lugeda pikisilmi oodatud artiklit kõige stiilsemast moeüritusest ning näha, kuidas teine naine mind rindade omamise eest häbistab, on 2020. aastal okseleajav," põrutab Simpson sotsiaalmeedias.

Kolme lapse ema Simpson illustreerib oma sissekannet kuulsa kaadriga 1957. aastast, mil Itaalia filmidiiva Sophia Loren tabati Hollywoodi tähe Jayne Mansfieldi lopsakat dekolteed kõõritamas. "Pärast selle (ebatäpse) meenutuse lugemist tunnen end natuke Jayne Mansfieldi moodi."

Daily Mail märgib, et Simpson kandis toonasel galal tegelikult Roberto Cavalli kleiti ning poseeris disaineriga ka punavaibal. Tema heitlik kokku-lahku suhe John Mayeriga jõudis lõpule selsamal aastal.