Foto: Twitter/Elon Musk
Inimesed
6. mai 2020, 09:43

Elon Musk ja Grimes panid oma lapsele tõesti nimeks X Æ A-12!

Elon Musk teatas eile rõõmusõnumit: tema sõbratar Grimes sünnitas poja. Vastne ilmakodanik on tehnogigandile juba kuues poeg. Ent kui Musk kuulutas, et maimuke sai nimeks X Æ A-12, peeti seda naljaks. Naljast on asi siiski kaugel!

32aastane Grimes kinnitas Twitteris, et nad panid pojale tõesti nimeks X Æ A-12. X tähistavat muutujat, Æ viitab sõnale Ai (armastus ja/või tehisintellekt, Artificial Intelligence)," seletas lauljanna. A-12 on aga Eloni ja Grimesi lemmiklennuki SR-17 eelkäija. "Ei mingeid relvi, ei mingeid kaitseid, ainult kiirus. Lahingus võimas, aga pole vägivaldne." 

A tähistab Grimesi sõnul veel midagi - "Archangel" ("peaingel") on poptähe lemmiklaul. Arv 12 sümboliseerib tema kinnitusel Hiina sodiaagimärki Rott - laps tuli ilmale rotiaastal. 

Sotsiaalmeedias käib kibe arutelu, kuidas maimukese nime hääldama peaks. Üks kommentaator oletab, et järsku on tegu hoopis nimega Xavier - mandariini keelest häälduvat arv 1 "jii" ja arv 2 "er". Kuid New York Post märgib, et Muskil on Xavieri-nimeline poeg juba olemas. Elonil ja tema eksabikaasal Justine Wilsonil on kaksikud Xavier ja Griffin ning kolmikud Damian, Saxon ja Kai. Nende esikpoeg Nevada suri 2002. aastal kümnenädalaselt imiku äkksurma.