Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
5. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 6. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tegutsemislusti ja jõudu jätkub, ent sa ei raiska seda mõtlematult. Saad aru, et kärsitu rahmimisega ei jõua kuhugi, tuleb liikuda mõõduka tempoga ja kindlas suunas.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Näed tulevikuperspektiivi optimistlikus valguses. Mingeid plaane seades kujutad enesele ette, kui hästi kõik sujuma hakkab, ent sa ei pruugi märgata ohtusid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Suhtlemine erinevate inimestega õnnestub edukalt. Küllap tutvustatakse sind mõnele väärikale tegelasele, keda siiamaani vaid nägu- või nimepidi teadnud oled.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Arengud on kiired, võimalik on kohata vastassoolist, kes esimesest pilgust sul põlved nõrgaks võtab. Kired on tugevad, ent võivad põhjustada ka lahkhelisid ja kannatusi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Jõudu on palju, oskad seda ka õigetesse kanalitesse suunata. Palju kohustusi on nii tööl kui ka kodus, aga sa täidad neid rõõmsalt ja innukalt.

Neitsi
23. august – 22. september

Ehk oled midagi seni vaid enda lõbuks hobi korras teinud, aga nüüd osutud selles tegevuses nii edukaks, et tekib võimalusi huvialast sissetulekuallikas kujundada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Planeeri oma tegevust arukalt ja põhjalikult. Sul on võimalik käima lükata pikaajaline projekt, mis hakkab kasu tooma tasapisi aja jooksul.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui mingi teema sulle tõsiselt huvi pakub, süvened sellesse jäägitult. Päev sobib õpingute alustamiseks, eriti sellisel alal, mille vastu oled juba ammu huvi tundnud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tulevikuplaanide tegemiseks, aga ka projektidega alustamiseks soodne päev. Kui midagi suurt ette võtad, tasub kindlasti palju tausta uurida ning targematelt nõu küsida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tihe läbikäimine sõpradega ning huvialadega tegelemine toob su ellu uusi tuuli. Võid saavutada tähelepanu ja heakskiitu autoriteetsete inimeste poolt.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Nüüd võib üks karikas ääreni täis saada ja sinu muidu nii pikk kannatus lõpuks katkeda. Sulle tundub, et sinuga käitutakse ebaõiglaselt ja see ajab su tasakaalust välja.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Suured muudatused võivad aset leida suhete vallas. See võib tähendada saatuslikku kohtumist inimesega, kes su arusaamad pea peale pöörab.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel eluaastal võid end enesekindlalt tunda. Su mõistus on terav ja vahe, samas on vaistki hea. Arenda end vaimselt, reisi ja õpi nii palju kui võimalik ja vii oma unistused ka reaalselt täide. Mõned sinu väljaütlemised võivad tekitada konflikte vanema põlve sugulastega. Ole nendega taktitundelisem.