Saara Aalto ja Meri SopanenFoto: All Over Press Finland/VIDA PRESS
Inimesed
4. mai 2020, 16:49

Soome eurolaulik Saara Aalto on oma pulmades pettunud

2018. aastal Soome Eurovisionil esindanud Saara Aalto abiellus hiljuti oma naiskallima Meri Sopaneniga, kuid tunnistab, et pulmad polnud sootuks sellised, nagu ta oli unistanud. "Me ei saanud meid paari pannud ametnikul isegi kätt suruda ja pidime temast kahe meetri kaugusele hoidma ..."

Saara ja Meri kihlusid kolm ja pool aastat tagasi ning kavatsesid tänavu suvel uhke pulmapeo maha pidada. Kuid koroonapandeemia sundis naisi oma plaanist loobuma. Aastaid tagasi Briti televõistlusel "X Factor" laineid löönud Aalto rääkis kõmulehele The Sun, et nad ei tahtnud siiski abiellumist edasi lükata. "Tundsime, et oleme juba nii kaua oodanud. Tahtsin Merit oma naiseks nimetada ning ka seaduse järgi on turvalisem abielus olla," põhjendas lauljatar, miks nad aprilli lõpus ilma ühegi külaliseta abiellusid. 

"Mõtlesime, et kuna maailmas on praegu nii raske seis, peaksime tegema midagi, mis armastust juurde tekitaks; armastus võidab alati." Nii abiellusidki Saara ja Meri kohalikust ostukeskusest soetatud riietes. "See polnud üldse see, mida olime plaaninud," tõdeb Aalto ega varja, et oli veidi kurb. Ometi oli tseremoonia nii emotsionaalne, et mõlemad pruudid hakkasid nutma. "Arvasin, et saame lihtsalt ühe paberi, aga see kõik oli tegelikult nii-nii armas. [...] Olin maailma õnnelikem tüdruk, sest sain seista Meri kõrval, talle silma vaadata ja öelda nuttes: "Jah, sinust saab mu naine.""

Aalto sõnul polnud nende abiellumine ideaalne, kuid jääb eluks ajaks meelde. "Elus seisame alati igasuguste pööraste katsumustega silmitsi ning see on üks neist; midagi pöörast, mis jääb meile meelde."