Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
4. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 5. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Enesehinnang sõltub päris palju materiaalsest olukorrast – kipud seda üle tähtsustama, võrdled end teistega selle alusel, palju ja milliseid asju on sul nendega võrreldes.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled teotahteline ja julge. Sa ei vaeva oma pead pabistamisega selle pärast, mida keegi teine su tegevusest mõelda võiks – annad endale aru, et kõigile ei saagi meeldida.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Energiat on palju ja enesekindlustki jagub, seega sobib aeg uute asjade alustamiseks. Paremini laabub see juhul, kui suudad tegevusse kaasa meelitada inimesi, kes on kõrgemal positsioonil.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui tahad midagi muuta ja edasi liikuda, siis uksed on selleks avatud. Sul tuleb tubli ja julge olla, kõheldes ja kaheldes pole edule paraku lootust.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Muutuvates oludes suudad rahulikuks jääda ja kahe jalaga maa peal seista. Muudatuste tegemiseks on päev küll soodne, ent kindlasti ei tasu midagi muuta uisapäisa.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul on vajadus end tööalaselt proovile panna. Võtad enda kanda ülesandeid, mis tunduvad nii rasked, et sa ei saa kindel olla, et suudad need lõpuni viia.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Avaneb uusi võimalusi, eelkõige raha- ja äriasjus. Pead tegutsema otsustavalt, ent samas rahulikult ja kainelt. Sul on kogemusi ja teadmisi, millele toetuda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Teistel ei ole sinuga kerge suhelda – oled nende suhtes niivõrd nõudlik. Eriti keeruline on elu selle inimese jaoks, kes sind armastab, sest just temalt kipud sa eriti palju nõudma.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ammu saadud teadmised ja kogemused on abiks praeguste probleemide lahendamisel, ent võib ka olla, et valusate mälestuste meenumine muudab praeguse olukorra raskeks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tegutsed rahulikult ja süsteemselt, tänu tugevale enesedistsipliinile õnnestub ära teha ka need asjad, mis sulle suurt põnevust ei paku.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tihedat suhtlemist tõotav päev. Tähelepanu nõuavad nii sugulased, naabrid kui töökaaslased. Võimalik, et sind püütakse mõjutada, su arvamust kallutada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Suudad päris hästi olulist ebaolulisest eristada, saad aru, millesse tasub süveneda, mis on aga targem oma aega ootama või sootuks kõrvale jätta.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval eluaastaringil on sinu parim abimees su suurepärane mõtlemisoskus. Vaatad maailma avara pilguga, oskad näha probleemide erinevaid tahke ja seetõttu lahendad need kiirelt. Oled valmis õppima ja arenema, eriti hea on ennast täiendada pikkadel reisidel.