Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. mai 2020, 22:57

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 4. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pead olema kannatlik ja arvestama, et miski ei muutu paremuse suunas üleöö. Kui aga tead, mida saada tahad, tuleb kindlasti aeg, mil see on võimalik.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Vajad töös vabadust, võimalust oma käigud ise välja mõelda ning ise otsustada, millisel ajahetkel midagi alustada. Vaba ja loominguline õhkkond soosib vaimset tegevust.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Lihtsam tundub igapäevases rutiinis kulgeda ja mitte mõelda neile asjadele, mis su hinge rahutuks teevad. Küsimusi on rohkem kui vastuseid ja need tekitavad ebakindlust.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Paraku ei saa ükski inimene olla eksimatu ja kõigest kõike teada. Sinulgi tuleb tunnistada, et on valdkondi, millega sa sugugi hästi kursis pole.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinu tundeküllane mõttemaailm võib teiste inimeste jaoks arusaamatuks jääda. Üsna raske on neile selgeks teha, mida sa tegelikult tahad ja vajad.

Neitsi
23. august – 22. september

Võimalik on uus, saatuslik armumine esimesest silmapilgust, ent ka pikaajalised suhted kisuvad pingelisemaks. Koged sügavalt nii positiivseid kui negatiivseid tundeid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Armastus toob ühtaegu nii joovastust kui ka valu. Haiget saamine ei toimu teise inimese süül, pigem on asi selles, et ootad temalt enamat, kui ta anda suudab ja oskab.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Jälgi seda, et oleksid emotsionaalselt tasakaalus. Tundliku inimesena kipud nii mõneski olukorras äkiliselt reageerima, ent see ei mõju su tervisele kuigi hästi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Armastad väga oma lähedasi, just seetõttu on erimeelsusi nendega raske taluda. Üritad enda meelest parimat, ent millegipärast tekitab see kallites inimestes vastuseisu.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Su tõekspidamised on sinu arvates selged ja loogilised. Oled mõnevõrra üllatunud nähes, et see polegi nii – mõni oluline inimene ei saa sinust sugugi aru.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled seltsiv inimene, tuttavaid on sul palju. Ometi tuleb tõdeda, et inimesi, kes sinust tõsiselt hoolivad ja on valmis ka hädas abiks olema, kipub paraku ikka nappima.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui sul ei ole kindlat partnerit, põled soovist õige inimene enese kõrvale leida. Üksindust on raske taluda, vajad väga kellegi emotsionaalset ja ka füüsilist lähedust.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval eluaastaringil tasub usaldada mitte ainult mõistust, vaid ka tugevat intuitsiooni. Ettevaatlik tasub olla rahaasjus, kõiki tehinguid hoolikalt planeerida. Tegutsemislusti peaks jaguma kogu aasta vältel, eesmärkide poole liikumisel tuleb aga ette ka teravat konkurentsi.