"Särtsuminutid" - Anu Saagim ja Tiit Trofimov
Inimesed
4. mai 2020, 00:18

„SÄRTSUMINUTID“ | Testi oma seksikust – nõtkuvate puusadega

Uuel nädalal jätkame hommikuste särtsuminutitega, mis paneks mühinal voolama teie elumahlad, parandaks rühti ja trimmiks lihaseid. Väiksemate hädade puhul pole mõtet esimese asjana vohmida sisse medikamente, vaid praktiseerida hoopis puhastavaid ja värskendavaid harjutuste seeriaid. Nii võib minna suvele vastu heas vormis ja rõõmsas tujus.  

Uuel nädala jätkame hommikuste särtsuminutitega, mis paneks mühinal voolama teie elumahlad, parandaks rühti ja trimmiks lihaseid. Väiksemate hädade puhul pole mõtet esimese asjana vohmida sisse medikamente, vaid praktiseerida hoopis puhastavaid ja värskendavaid harjutuste seeriaid. Nii võib minna suvele vastu heas vormis ja rõõmsas tujus.  

"On täheldatud, et inimesed kes armastavad tantsida ja liigutavad oma puusi regulaarselt, nendes on sisemist vägivalda kordades vähem," teab Tiit. "Need, kes puusi liigutada ei armasta, neil kogunebki kogu pinge just alakehasse."

"Vaadake kasvõi, kui rõõmsad on Ladina-Ameerika inimesed. Nad ju lausa säravad. Nad oskavad hoida oma keha läbi puusade lahti. Just tantsimine teeb puusad lahti ja maandab pingeid." 

Vaata täpsemalt videost, kuidas oma vaagnalihased pingest lahti lasta.

Särtsuminutid Anu Saagim ja Tiit Trofimov Tags: Anu Saagim, Tiit Trofimov (Mari Luud)

Edasi lugemiseks: