Jaagup TuiskFoto: Kuvatõmmis/youtube.com
Saund
2. mai 2020, 10:16

VIDEO | Jaagup Tuisk avaldas loo „Beautiful Lie“ akustilise versiooni: soovin, et see tooks inimeste ellu maagilisust ja sära

Noor laulja Jaagup Tuisk osales tänavu "Eesti laulu" konkursil enda kirjutatud looga “Beautiful Lie”, saavutades auväärse teise koha. Nüüd on Jaagup avaldanud võistlusloost sügava ja maagilise akustilise versiooni.

Muinasjutuline video on filmitud Jõelähtme vallas Saha kabelis. “Juba üsna alguses, kui akustilise versiooni video peale mõtlesin, teadsin, et tahan midagi pühalikku ja lummavat,” paljastab Tuisk võttepaiga valiku tagamaid. Jaagup soovib, et laul tooks sellise versiooniga inimeste ellu veidi maagilisust ja sära. “Olge terved ja kohtume peagi, siis juba millegi uuega,” seisab video kirjelduses.

Kuna “Beautiful Lie” originaalversioon on täielikult Tuisu omalooming, tundis ta, et ka akustiline versioon peaks olema tema enda arranžeeritud ja produtseeritud. Siiski aitasid video valmimisele kaasa ka Arpad Joosep Kääramees, Andres Laidre, Marten Kääramees ja Anet Lukas.

Jaagup on veendunud, et praegune eriolukord soodustab uusi ideid ja teostusi uuteks lugudeks. “Koduspüsimise periood on olnud väga produktiivne. Kuna mulle meeldib üllatada uute ja veidi teistmoodi lugudega, siis on ka muusika osas palju huvitavat ja vinget tulemas,” lubab ta.