Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
2. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 3. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suhtu tervise eest hoole kandmisse tõsiselt. Ehkki muretsemine tuleviku pärast ei ole sulle kuigivõrd loomuomane, tasuks eneses arendada alalhoidlikkust.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled kannatlik ja tunned siirast huvi inimeste vastu, kellega koos tegutsema pead – üritad aru saada, kes nad on, millised on nende tunded ja motiivid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vaata enesele ausalt otsa, proovi aru saada, milles oled juba praegu tubli, mis aga sinu juures veel arendamist vajaks. Nii saad ka oma võimalusi realistlikult hinnata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kõige rohkem teevad haiget inimesed, keda me kõige rohkem armastame. Mitte sellepärast, et hooliksime valedest inimestest, vaid seetõttu, et oleme nende sõnade ja tegude suhtes iseäranis tundlikud.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Maga kaua, loe raamatut, jaluta metsas ja kuula linnulaulu – tee paus kohustuste ahelas. Kui endale puhkust lubad, tunned end uuel nädalal märksa krapsakamalt.

Neitsi
23. august – 22. september

On lihtsam oma tundeid sõnadesse panna, väljendad selgelt ka keerukaid emotsioone. Kirjutamine, aga ka muu loominguline tegevus võib edu tuua.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Vali sõpru erilise hoolega – kui usaldad inimest, kes su saladusi enda teada jätta ei suuda, võib see teha halba nii sinule kui ka mõnele sulle lähedasele inimesele.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suudad rahaasju mitu käiku ette planeerida, oskad küllaltki hästi ka riske hinnata. Kui nüüd ettevõtlik oled, saad oma terava mõistuse abil sissetulekut suurendada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vajad tavapärasest rohkem võimalust tähelepanu keskpunktis olla. Sa oled palju tööd teinud ja tublisti vaeva näinud, järelikult oled väärt seda, et sind tunnustataks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tunnetad enda väärtust, oled julge ja enesekindel, suudad oma häid külgi teistelegi demonstreerida. Uute ideedega on lihtne lagedale tulla, teistele silma jääda, poolehoidu võita.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ajahetk võib panna sind oma võimeid üle hindama. Kindlasti ei tasuks suuri asju ette võtta ainult iseenda tarkusest lähtudes, vajad tarku inimesi, kes sulle nõu anda oskavad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Elu pole mäng, praegu on õhus nii mõnigi teema, mida tuleb võtta tõsisemalt, kui sulle meeldiks. Kui oled sunnitud vastutama, ära püüagi sellest kõrvale põigelda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval aastaringil on sul nii julgust ja tegutsemislusti kui ka soovi end vaimselt arendada. Väga palju annab juurde reisimine ning suhtlemine vaimsete inimestega. Avaldub tugev intuitsioon, mida tasub veelgi arendada. Suhted vanematega ei pruugi kõige paremini laabuda, neil on raske sind mõista.