Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
1. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 2. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Rauda tuleb teadagi taguda siis, kui see on kuum. Praegu ongi tegutsemise aeg, ära maga seda maha! Jõudu on palju ja sisetunne kindel – oled õigel teel.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Infot on sul palju. On oluline, et oskaksid seda õigesti süstematiseerida, märgata ja välja noppida just sellist teavet, mis sind edasi aitab.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sind valdab sisemine rahutus. Sul on infot, mis sind ärevile ajab, ent ometi pole sul võimalik kõiki sind huvitavaid asjaolusid teada saada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pere ja teiste lähedaste inimeste toetus on sulle väga oluline. Selle nimel, et seljatagune kindel oleks, annab sul endal mõndagi ära teha.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kuigi olukord on pigem rahutu ja muutlik, annab sulle kindlustunde asjaolu, et sind hoitakse ja armastatakse. Nii armuasjad kui sõprussuhetega seonduv toob rohkesti häid emotsioone.

Neitsi
23. august – 22. september

Päev võib tuua huvitavaid arenguid armuelus. Pead taaskord tõdema, et kuivõrd hästi sa ka ei planeeriks, tegelikkuses läheb kõik hoopis teisiti, kui esialgu lootsid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kasuta aega selleks, et midagi uut õppida, ennast mitmekülgselt arendada. Hea, kui sul on kuskil mapi vahel tõendid ja tunnistused läbitud kursuste kohta.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled ärevil ja kärsitu, rutiini on väga raske taluda, eriti just isiklikes suhetes. Vajad vabadust ja värskust, ka kellegi puhtast südamest tulev armastus ja hoolitsus võib praegu koormav olla.

Ambur
22. november – 21. detsember

Suurtest tunnetest olulisem on füüsiline armastus. Rahulolu iseenda ja maailmaga sõltub suuresti sellest, kuivõrd hästi toimivad seksuaalsuhted.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Uute tutvuste loomine toob meeldivaid elamusi ja võib ka kasulikuks osutuda. Võid sattuda jutlema võõraga, kellest saab su lähedane sõber või suurepärane koostööpartner.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Energiatase on küllaltki kõrge, sellegipoolest ei tasu oma jõuvarusid huupi raisata. Tegele asjadega, mida tõepoolest on vaja teha, ära rabele tühja.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vajad nüüd aega üksinda olemiseks ja patareide laadimiseks. Oled seltskonna suhtes valiv – pealiskaudsed jututeemad sind ei paelu, ka ei ole sa praegu lõbutsemisest eriti huvitatud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel eluaastal vajad palju vabadust, tahad aega ja tegevust ise planeerida. Vaimne töö edeneb väga hästi, kui saad tegutseda paindlikult. Kui tunned, et sind käskude ja keeldudega liigselt ahistatakse, võid vahetada töökohta või ka isiklikku partnerit. Kõige tähtsamad inimesed on mõttekaaslased.