Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
30. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 1. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Inimsuhted on keerukad ja mitmetasandilised. Võid mõne ammuse tuttava juures üllatusega märgata omadusi, millest sul varem aimugi polnud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Hea päev eeskätt vaimset tööd tegevatele Sõnnidele. Mõttekäigud on kiired ja elavad, suudad huvitavaid lahendusi välja mõelda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Otsuste tegemisel ei suuda sa õieti toetuda ei intuitsioonile ega ka faktidele – sisemised signaalid on vastuolulised ja kõiki fakte pole võimalik kontrollida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Piirangutest ja takistustest on nüüd märksa kergem üle saada. Tegutsed julgelt, vaevamata oma pead kaalutlemisega, kas sinu tegevus teistele meelt mööda või vastukarva on.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Hea aeg niisuguseks vaimseks tööks, mis nõuab paindlikkust ja originaalse lähenemise oskust. Julged uusi ideid välja käia ja eksperimenteerida.

Neitsi
23. august – 22. september

Kuigi asjad paistavad sujuvat, ei pruugi sa siiski olukorraga rahul olla. Tunned mingit sisemist rahutust, süvenemine ei õnnestu kuigi hästi, kipud kergesti väsima ja tüdinema.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Pingutad palju armusuhete arendamise nimel. Paraku ei pruugi liigne agarus aga edu tuua. Juhul, kui suhe on alles algfaasis, võib see pigem partnerit hirmutada ja eemale peletada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ehkki tähelepanu vajaks ka teised eluvaldkonnad, suunad energia eelkõige suhtesse. Lihtne see teema ei ole, sest teised inimesed ei pruugi käituda nii, nagu sa neilt ootaksid.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ära jää lootma oma heale vaistule, esmatähtis on praegu ikka suutlikkus kainelt mõelda. Sul on mänguruumi, mingil määral võid ka riskida, aga oluline on ära tabada, kus on piirid.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled uudishimulik, sind paelub vestlemine inimestega, kes tegutsevad aladel, millest sa suurt midagi ei tea. Suudad rohkem küsida kui kes iganes vastata.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Töisel rindel võid end blokeerituna tunda. Sul võib ju häid mõtteid olla, ent väga keeruline on kaaslasi selles veenda. Sind ei taheta eriti kuulda võtta, su ideid kiputakse alahindama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled erinevate kuulujuttude keerises. Sulle räägitakse asju, mis võivad olla risti vastukäivad, küllap mõjutatakse sind seisukohti võtma ja pooli valima.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uraani ja Merkuuri ühendusega algav aastaring toob soodsad tuuled vaimseks arenguks ning mõttetöö tegemiseks. Oled sõltumatu, saad asju ise otsustada. Sisemised hirmud võivad mõneti takistada armastus- ja sõprussuhete arendamiseks. Tutvusi sõlmid küll vabalt, ent enese avamine on sulle raske.