Bruce Willis koos oma teise abikaasa Emma Hemingiga 2013. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
30. aprill 2020, 16:50

Demiga karantiini pidav Bruce jääb mõlema pisitütre sünnipäevast ilma

Bruce Willise ja tema teise abikaasa Emma tütar Mabel sai hiljuti kaheksa-aastaseks, kuid isa tema sünnipäeval ei osalenud - Willis on juba pikemat aega koos eksabikaasa Demi Moore'i ja nende kolme täiskasvanud tütrega karantiinis.

Mabeli sünnipäev oli 1. aprillil ning Daily Maili ennustuse kohaselt peab sünnipäeva isata pidama ka Mabeli noorem õde Evelyn, kes saab 5. mail kuueseks. 65aastane Bruce on koos oma eelmise perega koduses karantiinis Idaho maamajas, kus tema ja Demi tütred Rumer, Scout ja Tallulah üles kasvasid.

 
 
 
View this post on Instagram

chaotic neutral

A post shared by tallulah (@buuski) on

Fännid panid imeks, et Bruce karantiini- ja koduõppeajal oma praegusele naisele toeks pole. Lõpuks ilmnes, et Emma pidanuks koos tütardega suure karantiiniseltskonnaga ühinema, kuid Mabel astunud endale süstla jalga ja pidi jääma Los Angelesse analüüsivastuseid ootama.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) on

Sellest on siiski juba palju aega möödas. Idaho asub Los Angelesest linnulennul tuhatkonna kilomeetri kaugusel  - võiks ju arvata, et Willise-sugune miljonär saaks üürida oma pere juurde naasmiseks kas või eralennuki ...