Static-XFoto: Promomaterjal
Saund
30. aprill 2020, 10:14

Karm aasta lõpp! Static-X ja Dope esinevad detsembris Tallinnas

5. detsembril astub Tallinnas klubis Helitehas üles üks maailma industriaal-metal'i suuri nimesid Static-X ja nu-metal'it viljelev punt Dope.

Juba mai lõpus seitsmendat stuudioalbumit “Project Regeneration Volume 1” esitlev Static-X ei jäta külmaks ühtegi industriaalmuusika fänni. Seekord on tegemist omamoodi austuskontserdiga, mis on pühendatud 2014. aastal elavate hulgast lahkunud bändi ninamehele Wayne Staticule. Esitamisele tulevad bändi kõige tuntumad lood läbi aegade!

Kontserdil astub üles ka teine Ameerika Ühendriikidest, täpsemalt New Yorgist pärit industriaalmuusikat ja nu-metal'it viljelev punt Dope. 1997. aastal alustanud ja praeguseks kuus täispikka albumit välja andnud bänd on inspiratsiooni ammutanud paljuski sellistelt tegijatelt nagu Ministry, Nine Inch Nails, Kiss ja Mötley Crüe.

Kontserdikorraldaja Urban Culture Entertainmenti esindaja Tanya Koreniku sõnul on see praegusel keerulisel ajal üks hea uudis, mida oodates pisut rõõmsamal toonil eluga edasi liikuda. “Static-X on industriaal-metal'i legend ja nendega koos tuuritav Dope lisab kontserdile omalt poolt veelgi originaalset väärtust. Kontsert antakse Static-X'i täiskoosseisus, kuhu kuuluvad Tony Campos, Koichi Fukuda ja trummar Ken Jay. Loomulikult ei puudu lavalt ka bändi müstiline pool - “mees maskis” ehk Xer0.”

Uksed üritusele avatakse kell 19. Piletid kontserdile on saadaval alates 30. aprillist Ticketeris.