Hertsoginna Camilla 2018. aasta algul Kuninglikku Tantsuakadeemiat külastamas. Temast paremal on Hõbeluikede esindusnägu Angela Rippon, vasakul muusikalitäht Elaine Paige. Foto: Eddie Mulholland/Daily Telegraph/Scanpix
Inimesed
29. aprill 2020, 16:03

Hertsoginna Camilla alustab päeva uskumatu treeninguga

Prints Charlesi abikaasa Camilla paljastas, et ta alustab koroonakarantiini ajal päeva balletitreeninguga.

Praegu koos prints Charlesiga Šotimaal Birkhalli residentsis elav 72aastane Cornwalli hertsoginna avaldas oma treeningrežiimi tänasele rahvusvahelisele tantsupäevale pühendatud videokõnes Briti Kuningliku Balleti kauase primadonna Darcey Busselli ja endise uudistediktori Angela Ripponiga.

Ilmneb, et Camilla ja tema sõbrannad on juba vähemalt poolteist aastat teinud kodus balletitrenni. Nad võtavad osa Kuningliku Balleti programmist Silver Swans ehk Hõbeluiged, mis on suunatud just nimelt küpses eas balletiharrastajatele. Hõbeluikede reklaaminägu meedias on Angela Rippon. Hertsoginna rääkis, et tal on hommikul tavaks teha "natuke Hõbeluiki ja natuke Pilatest". "Ja pikk jalutuskäik, mis meeldib mulle väga."

Hertsoginna rääkis, et talle jättis unustamatu mulje 2018. aastal tehtud külaskäik Kuninglikku Tantsuakadeemiasse ning tutvumine Hõbeluikede programmiga. Ta kogus sõbrannad kokku ning nad hakkasid Londonis korra nädalas ühist balletitrenni tegema. "Ma polnud balletti kunagi varem tantsinud ja see polegi tähtis - see trenn parandab enesetunnet," kinnitab hertsoginna.