Saara Aalto ja Meri SopanenFoto: The Photo Access / Alamy Stock P/VIDA PRESS
Inimesed
29. aprill 2020, 12:29

PALJU ÕNNE! Soome eurolaulik Saara Aalto abiellus oma naiskallimaga

Soome lauljanna Saara Aalto ja tema elukaaslane Meri Sopanen on koroonapandeemia ajal vaikselt paari läinud.

2018. aasta Eurovisionil Soome esindanud Aalto kuulutas abiellumisest pressiteatega. Saara mänedžerina tegutsev Meri kannab nüüd Aalto perekonnanime. 

Koroonapandeemia tõttu laulatati paar vaikselt ning suur pidu sõprade-sugulaste seltsis seisab alles ees. "Harjun parajasti uue perekonnanimega, aga õnneks olen jõudnud selleks juba mitu aastat valmistuda," viitab Meri juba ammu sõlmitud kihlusele. 2018. aasta Eurovisioni lauluvõistluse finaali eel oli Saara lubanud, et kui ta tuleb võitjaks, abiellub ta Meriga juba järgmisel päeval. 

Aalto lõi 2016. aastal laineid Briti "X Factori" saates ning jäi finaalis teiseks. Käisid juba jutud, et soomlanna võib esindada Ühendkuningriiki Eurovisionil, kuid temast sai siiski soomlaste 2018. aasta eurolaulik. Kaasmaalaste lootus, et Briti tele-edu on Saarale Eurovisionil suur pluss, jäi paraku asjatuks: Aalto pälvis palaga "Monsters" lauluvõistluse finaalis 25. ehk eelviimase koha. Kuid mullu oli soomlanna taas edukas Briti staaride jäätantsusaates "Dancing On Ice", kus ta pälvis kolmanda koha.