Felicity Huffman mullu septembris kohtuotsuse teadasaamisel. Foto: Michael Dwyer/AP/Scanpix
Inimesed
29. aprill 2020, 11:19

Felicity Huffman istus asjatult vangis – tema tütar sai ülikooli ka pistist andmata

"Meeleheitel koduperenaiste" näitlejanna Felicity Huffman jäi mullu vahele pistise andmisega, et tema vanem tütar Sophia Macy ülikooli sisseastumiseksamid edukalt ära teeks. "Mul on väga häbi," nentis vanglakaristuse ja trahvi saanud staar.

Sophial (19) enesel polevat ema sepitsusest õrna aimugi olnud, kuid näitlejanna pelgas, et tema võsuke ei saa ilma eksamitulemusi kohendamata ülikooli siss. Huffman pidi Iltalehti teatel maksma 15 000dollarilise altkäemaksu andmise eest 30 000 dollarit (27 000 eurot) trahvi ning istuma 14 päeva trellide taga. Karistust lühendati siiski 11 päevale.

Nüüd kuulutas Huffmani ja näitleja William Macy tütar sotsiaalmeedias, et ta on saanud sisse Pittsburghis asuvasse Carnegie Melloni ülikooli, kus ta asub õppima näitekunsti. Ema mure, et Sophia kõrvalise abita eksamil hakkama ei saa, osutus asjatuks. "Järelikult istus Huffman vanglas täiesti ilmaasjata," resümeerib Iltalehti. 

Felicity oli tervet USAd hõlmanud pistiseskandaalis siiski väike tegija. Seevastu tema kolleeg, telesarjast "Lastega kodus" tuntud näitlejanna Lori Loughlin andis süüdistuse kohaselt koos oma mehega 500 000 dollarit, et nende tütred soovitud ülikooli pääseksid.