Drake Foto: AP/Scanpix
Inimesed
29. aprill 2020, 10:20

KUNINGLIK ELU: Drake magab 400 000 dollarit maksval madratsil

Ajakirja Architectural Digest kaaneloost selgus, et Kanada räppari Drake'i luksuslikus kodus maksab juba ainuüksi madrats mitu korda rohkem kui lihtinimese korter - 400 000 dollarit! Mis imeasi see superstaari küljealune siis olema peab?

Architectural Digesti kaanelugu on pühendatud Drake'i Toronto majale, mille magamistoa trump on Grand Vividuse nimeline voodi. See on pärit Rootsi firmast Hästens, kelle firmamärgiks on sinivalgeruudulised madratsid. Hästensi kalleimatel, 400 000 dollarit ehk umbes 370 000 eurot maksvatel madratsitel on hea minek: New Yorgis ja Los Angeleses olevat kunded nende ootel lausa järjekorras, kirjutab The Guardian.

"Magamistuba on koht, kuhu tulen õhtu lõpuks maailma eest lõõgastuma ning kus avan silmad, et päeva püüda," õhkab Champagne Papi arhitektuuriajakirja intervjuus. 

Drake'i madratsi hinna upitab kõrgustesse selle valmistamiseks kuluv vaev ja aeg: kõnealuseid madratseid tehakse käsitsi ning selleks kulub neljal inimesel kokku 600 tundi. Esimeses partiis valmis sääraseid magamisasemeid vaid umbes tosina jagu. 

Staaride universumis pole 400 000 dollari madrats muidugi mingi laristamine.  Drake'i auto maksab 3,4 miljonit dollarit.