"Särtsuminutid" - Anu Saagim ja Tiit Trofimov
Inimesed
29. aprill 2020, 09:00

"Särtsuminutid" ÕL TVs igal argipäeva hommikul. Reedeti sirvime "Seksipooside piiblit" ja aitame akrobaatiliste võtetega vürtsitada teie voodielu. 

„SÄRTSUMINUTID“ | Üksiku linnukese harjutus loksutab südame õigesse kohta (1)

Jätkame hommikuste särtsuminutitega, mis paneks mühinal teie elumahlad voolama. Kevadiselt puhastavate ja värskendavate harjutusteseeriatega keskendume kehast kõige ebasobiva väljutamisele ja naha säravaks muutmisele, et minna suvele vastu heas vormis ja rõõmsas tujus.  

Terviseguru Tiit Trofimov on varasemalt tutvustanud meile harjutusteseeriat "viis tiibetlast", mille praktiseerimine tasakaalustab ja tugevdab kogu keha ning annab päevale mõnusa stardi. Seda näed SIIT!

Eile kujutasime ette, et meie selgroost kasvab välja suur ja raske saba ning püüdsime seda liputada. Seda näed SIIT!

Seejärel tegelesime südameliini avamisega. Harjutus on hea selleks, et rinnak ja käed hästi lahti läheksid ning mees- ja naisenergia saaks vabalt voolata. Kui käsivarred ja käelabad on kinni, siis võib see olla ka üks peavalu põhjustest. Seda näed SIIT!

Täna vaatame kuidas on lood meie tasakaaluga

Harjutust on soovitav teha kõval pinnasel. Leia oma tasakaalupunkt ja püüa seista ühel jalal. Keskendu. Leia endale kindel punkt, mida vaadata. Hinga rahulikult ja sügavalt. Silmi ära kinni pane. Püüa teha pääsukest või toonekurge, kama kaks kuidas seda nimetad. Tõsta jalga ja vastandkätt nii kõrgele, kui saad. Soovituslik teha üksi, ilma segajateta.

Kui harjutus on sinu jaoks keeruline ja kohe üldse ei õnnestu, siis näitab see seda, et oled liiga palju oma peas kinni. Sa ei suuda tulla üldse südame tasandile. Süda on kinni. Tehes seda harjutust regulaarselt ja leides üles oma tasakaalupunkti ja õige hingamise, hakkab ka töö paremini sujuma. Tühja rapsimine kaob nagu imeväel.   

Vaata täpsemalt videost!

"Särtsuminutid" on ÕL TVs igal argipäeva hommikul. Erilise rosina paneme teele reedeti, kui uurime Randi Foxxi "Seksipooside piiblit" ja aitame akrobaatiliste võtetega vürtsitada teie voodielu. 

"Särtsuminutid" - Anu Saagim ja Tiit Trofimov
"Särtsuminutid" - Anu Saagim ja Tiit Trofimov
"Särtsuminutid" - Anu Saagim ja Tiit Trofimov