Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 29. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Isegi kui ettekirjutused on sulle vastukarva, võib neist kõrvale hiilimine või üritus neid meelevaldselt valesti tõlgendada tagasilööke kaasa tuua.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Peaksid aega natuke „tagasi kerima“, mõtlema selle üle, mida oled valesti teinud ja milliseid tagajärgi on see toonud. Oma vigade analüüs annab võimaluse tulevikus targem olla.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tasub olukorda vaadata pikemas perspektiivis – hetkel ebameeldivad ning suurt pingutust nõudvad ülesanded tasub lahendada, siis on tulevikus lihtsam edasi liikuda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tööga seotud plaane õnnestub ellu viia, kui vaid suudad valida endale õiged koostööpartnerid. Nõuandjate valimisel ei tohi lähtuda sellest, kui meeldivad nad on inimestena.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Probleeme võib tekitada raha- ja äriasjade sidumine isiklike suhetega. Mõtle hoolega, millal sul tasuks oma kallim ka rahaasjusse pühendada.

Neitsi
23. august – 22. september

Töised ajad nõuavad pühendumist, pingutamist ja teistega arvestamist. Miski ei suju iseenesest, oma seisukohtade põhjendamine vajab palju energiat.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sinu tööalased pingutused võivad su lähedastes inimestes vastuseisu tekitada. Ehk leiavad nad, et pühendad tööle liiga palju aega ega toeta neid piisavalt.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tasub julgelt unistada ja samas ka tegutseda selle nimel, et need unistused ellu viia. Pole välistatud, et mõni su salasoov kuidagi iseenesest nüüd täitub.

Ambur
22. november – 21. detsember

Leia aega sõpradega suhtlemiseks, ole armsama suhtes tähelepanelik ja hooliv. Tööasjade sujumisele aitab kaasa see, kui oled kolleegide vastu viisakas ja heatahtlik.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui sul on vaja midagi algatada või teha ära palju jõudu nõudev töö, on mõistlik kohe härjal sarvist haarata ning asuda tegevusse juba varahommikul.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ehkki energiat on palju, on raskusi selle õigetesse kanalitesse suunamisega. Reageerid emotsionaalselt nii mõnelegi olukorrale, oled valmis vaidlema ja võitlussegi tormama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Taas võivad päevakorda tõusta varem palju peavalu tekitanud teemad. Tõenäoline, et need võivad olla seotud kas perekonnaliikmete või armupartnerlusega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algamas on suurepärane aastaring uue info hankimiseks, õppimiseks ja arenemiseks. Suhtlemine erinevate inimestega avab sulle justkui muuseas uusi võimalusi. Võib juhtuda, et kunagine armastatu tuleb taas su ellu ning tunded löövad taas lõkkele. Ka uute suhete loomine läheb libedalt.